Nog 1 maand!

Het komt steeds dichterbij. Nog een maand en dan is het zover. Op 1 januari vliegen wij naar de andere kant van de wereld. Auckland, Nieuw-Zeeland, is onze eerste bestemming. Daar zullen we eerst zo'n 2 dagen moeten bijkomen van onze jetlag maar dan kan onze reis ook echt beginnen. Om na al dat harde werken in Nederland het vakantiegevoel goed te pakken te krijgen, gaan we de eerste week een camper huren om op eigen houtje het noorden van het Noordereiland te verkennen. Daarna zien we wel wat op ons pad komt.

Ons voornaamste doel is om zoveel mogelijk te zien van Nieuw-Zeeland in de eerste 2 maanden en we hopen de laatste 3 maanden onze ruim geplande route door Australië te kunnen volgen. Want daar willen we vanaf Sydney naar het zuiden, richting Perth (zuid-westen) dwars door de dessert naar Alice Springs om vervolgens via Cairns een deel van de oostkust af te leggen zodat we op 1 juni vanaf Brisbane weer naar Amsterdam kunnen vliegen.

Wanneer we waar heen gaan, hoe we ons van A naar B gaan verplaatsen en hoe we onze reis zo low-budget gaan maken, zien we onderweg wel. Wij willen voornamelijk genieten van de cultuur van deze wonderschone landen en de echte Aussie's en Kiwi's leren kennen. En zoals het echte journalisten betaamt, zullen wij jullie hiervan op allerlei wijzen op de hoogte proberen te houden. Pen en papier; check. Fototoestel; check. Videocamera; check. Kortom, jullie hoeven niets te missen.

Reacties 8

jannie 01-12-2012 17:49

hee laiverds....

bij deze wil ik jullie alvast heel veel plezier wensen...geniet van deze trip...gaat een wereld voor jullie open....
succes nog met de laatste dingen bij elkaar pakken....

liefs daniel, jannie en xandra

Elleke & Feike 01-12-2012 21:33

Lieve zoon, lieve Laura,
We zullen jullie reis verhalen op de voet volgen. Ja laat ons hier maar lekker jaloers zitten in de regen en het schone Nederland. Goed op elkaar passen en geniet van de voorbereidingen van jullie grote reis. Dikke kus, Feike en Elleke

Bouk 02-12-2012 17:14

Ha Laura en Thomas,

leuk dat jullie ons nu al meenemen in de voorbereidingen van de reis die jullie gaan maken. Past de rugzak of moest je toch nog in de buidel tasten om er een aan te schaffen?
Ik ben reuze nieuwsgierig hoe jullie het Down Under gaan vinden. Kan bijna niet anders dan... relaxt! Veel plezier met voorbereiden en we horen de laatste zaken nog wel ff live toch...?
liefs Bouk

Jan Lenting 03-12-2012 13:00

Hoi Laura en Thomas,
Wat leuk dat jullie ons deelgenoot maken van jullie vakantie en je avonturen en belevenissen daar heel ver weg van ons. Wij hopen dat jullie veel plezier beleven en uitkijken met oversteken. First Look Right. De groeten aan Crocodil Dundee.
Jan en Petra

Alko en Judith 22-12-2012 01:37

G'day mates, how ya going? Lieve Laura en Thomas,
Wij hebben vandaag jullie adres doorgekregen van Frans en Bouk en wij willen jullie graag een heeeeeeele plezierige reis toewensen.
Geniet van Nieuw Zeeland en Australie, het gaat vast een onvergetelijke reis worden.
C-ya,
Alko en Judith

jan en stiny 28-12-2012 19:59

Hoi Lau en Thomas
Uiteraard wensen wij jullie een fantastische reis en vakantie
Wij blijven juilie volgen.Het is zomer.Dus zoals in het verleden
16.00 uur
tijd voor een ???????
Helaas zelf betalen

Groetjes uut EEL

Jan en Stiny

Frans en Bouk 01-01-2013 22:30

Als jullie dit lezen hebben jullie de lange vliegreis al achter de rug en zijn jullie in Auckland aangekomen. Het allereerste deel van jullie vlucht hebben "real-time" kunnen volgen via Flightradar24. Toen we zagen dat jullie om 21:40 uur (bijna) over ons huis gingen vliegen zijn Alko en ik naar buiten gerend om het vliegtuig te spotten. Helaas hebben we het vliegtuig niet gezien maar wel duidelijk gehoord en gespot met de app. Nu ik dit schrijf vliegen jullie net over de oostkust van Zweden. Leuk he!! We schenken ons nu een goed glas wijn in en toasten op jullie trip.

Steef 03-01-2013 18:55

Jongens, GENIET ERVAN!!!!!

Hele dikke kus

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer